Despre Noi

RS Global Concept- agenție de recrutare care ajută persoanele interesate din România să-și găsească un loc de munca în Olanda (Țările de jos)

Despre Noi

RS Global Concept

RS GLOBAL este o agentie de recrutare si plasare de forta de munca in Olanda , infiintata destul de recent cu scopul de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a avea un job mai bun, avand o echipa de profesionisti dedicati in a oferi servicii de calitate si o atitudine orientata catre oameni.

Suntem o echipa de oameni entuziasti, profesionisti si amuzanti care au invatat din experienta satisfactiile profesionale vin doar prin transparenta si corectitudine.

Ne angajam sa devenim partenerul tau de incredere in vederea gasirii jobului potrivit.

Pe langa profesionalism si o experienta de peste 6 ani in domeniul resurselor umane, va putem oferi flexibilitate, fair play, consistenta si o colaborare pe termen lung.

RS GLOBAL

Cu ce ne deosebim de alte agentii?

Conform legislatiei in vigoare compania noastra nu percepe nici un fel de comision pentru serviciile oferite . Intentiile noastre sunt sa oferim o imagine cat mai realista despre locurile de munca si conditiile de viata din Olanda.Colaborarea o vom face în condiții echitabile experiența noastră fiind dovedită în mulți ani de activitate în care am ajuns să cunoaștem excelent piața forței de munca. Știm foarte bine cum sa facem selecții în faza de recrutare și cum sa alegem angajații, îmbinând nevoile companiilor care cauta angajați și cei care caută un loc de muncăactionand în conformitate cu cele mai înalte standarde etice.

0 +
Job-uri Disponibile
0 +
Persoane Angajate
0 %
Clienti Mutumiti
0 +
Echipa Noastra

Interesele dumneavoastra sunt pe primul loc pentru noi. Ne place să contribuim la bunăstarea si succesul angajaților noștri .

RS Global Concept

Cum Lucrăm

01

02

03

Aegeți Locul De Muncă Potrivit

Aegeți Locul De Muncă Potrivit

Accesează pagina cu lista de Job-uri si alegeți locul de muncă potrivit.

Aplică Pentru Job-ul Dorit

Aplică Pentru Job-ul Dorit

Completează formularul şi aplica pentru job-ul dorit.

Asteapta Programarea La Interviu

Asteapta Programarea La Interviu

În cel mai scurt timp, un reprezentant RS Global Concept o sa vă contacteze pentru stabilirea unui interviu.

Abonare Newsletter

Newsletter-ul nostru te informeaza in mod regulat cand se posteaza noi job-uri pe website.